2021-04-14

Aktuellt från styrelsen

 Coronan håller fortsatt sitt grepp över föreningens verksamhet, Men styrelsen har ändå haft ett par möten. Inte i Wessmanska huset förstås. Där är det för trångt med tanke på att vi skall hålla avstånd till varandra. Vi skall ju enligt programmet ha årsmöte den 28 april, men det kommer inte att kunna genomföras. Min gissning är att vi får göra som i fjol att vi håller det på Gustafsberg i augusti.

Om ni har passerat Wessmanska huset den senaste tiden har ni säkert observerat att det har hänt saker i trädgården. Vi har fått en ny kraft i föreningen. Det är Jan-Olof Högman som åtagit sig att arbeta med trädgården och som synes har han redan hunnit med ganska mycket.

Vi har sagt upp den fasta telefonen till Wessmanska. Den användes knappast aldrig. Vi har även sagt upp bredbandet ur telefonjacket och ersatt det med en mobil router till en mycket lägre kostnad. I fortsättningen kommer man i kontakt med föreningen via e-post uddevalla.hembygdsforening@telia.com eller ordföranden på telefon 070-735 64 88, e-post gunnar.klasson@gmail.com

Jag återkommer här med mer information när vi hört vad myndigheterna ger för signaler den 3 maj då det förväntas komma nya besked om coronarestriktioner.

Mvh

Gunnar